Om oss

Hos oss får du ett personligt bemötande i lugn miljö. Vi utför allt inom allmäntandvård inklusive implantat - allt med ett mjukt handlag. Nya och gamla kunder hälsas välkomna.

Vi finns här för att hjälpa Dig med just Dina problem och vi försöker alla hjälpas åt så att Ditt besök blir så trivsamt som möjligt. Har du frågor? Välkommen att kontakta oss.

Karl-Johan

Karl-Johan Hedlund

Jag är tandläkare och utbildade mig i Umeå. Jag jobbar mycket med kronor, broar och käkbensförankrade kronor/broar (implantat) med inriktning på estetisk tandvård samt är medlem i AACD. Jag tycker det är jätteroligt att jobba som tandläkare och stortrivs på vårt jobb. Jag pratar lite för mycket men det är en yrkessjukdom. På fritiden vill jag gärna äta god mat och dricka gott vin. Jag åker gärna skidor såväl som att jag badar. På höstarna har jag tidigare jagat mycket, både älg och björn, men numer jagar jag mest svamp.

Marta

Marta Hedlund

Jag har varit tandläkare sedan 1988. Min utbildning fick jag i Umeå. Jag har aldrig ångrat mitt yrkesval. Jag trivs med att träffa nya människor och att kunna hjälpa till, om man har problem. Jag är lugn som person och mitt motto är att alla ska få den tid på sig som de behöver.

Vidareutbildning är en viktig del för mig för att jag ska kunna erbjuda dig en så bra tandvård som möjligt. Oavsett behandling vill jag att det ska se naturligt och harmoniskt ut – det är estetik för mig.

Jag är medlem i AACD vilket innebär att jag regelbundet går på kurser och uppdaterar mig inom estetisk tandvård

Förutom mitt yrke är jag intresserad av skidåkning, friluftsliv, träning, sol, bad och varma stränder.

Susanne

Susanne

Jag heter Susanne och jag har arbetat här sedan september 2014. Mig möter du ofta i telefonen och i receptionen där jag finns på plats för det mesta. Jag har lätt till skratt och har alltid tyckt om att arbeta med människor.

Åsa

angelica

Jag är utbildad tandsköterska och har arbetat här sedan september 2016. Efter många år inom kundservice skolade jag om mig och började arbeta inom tandvård,  vilket jag aldrig ångrat. Mig träffar du oftast i behandlingsrummet eller receptionen. Jag tycker om att arbeta med människor och strävar efter att du ska få en positiv upplevelse när du besöker oss.