Om oss

Hos oss får du ett personligt bemötande i lugn miljö. Vi utför allt inom allmäntandvård inklusive implantat - allt med ett mjukt handlag. Nya och gamla kunder hälsas välkomna.

Vi finns här för att hjälpa Dig med just Dina problem och vi försöker alla hjälpas åt så att Ditt besök blir så trivsamt som möjligt. Har du frågor? Välkommen att kontakta oss.

Karl-Johan

Karl-Johan Hedlund

Jag är tandläkare och utbildade mig i Umeå. Jag jobbar mycket med kronor, broar och käkbensförankrade kronor/broar (implantat) med inriktning på estetisk tandvård samt är medlem i SACD och AACD. Jag tycker det är jätteroligt att jobba som tandläkare och stortrivs på vårt jobb. Jag pratar lite för mycket men det är en yrkessjukdom. På fritiden vill jag gärna äta god mat och dricka gott vin. Jag åker gärna skidor såväl som att jag badar. På höstarna har jag tidigare jagat mycket, både älg och björn, men numer jagar jag mest svamp.

Marta

Marta Hedlund

Jag har varit tandläkare sedan 1988. Min utbildning fick jag i Umeå. Jag har aldrig ångrat mitt yrkesval. Jag trivs med att träffa nya människor och att kunna hjälpa till, om man har problem. Jag är lugn som person och mitt motto är att alla ska få den tid på sig som de behöver.

Förutom mitt yrke är jag intresserad av skidåkning, friluftsliv, träning, sol, bad och varma stränder.

Susanne

Susanne

Jag heter Susanne och jag har arbetat här sedan september 2014. Mig möter du ofta i telefonen och i receptionen där jag finns på plats för det mesta. Jag har lätt till skratt och har alltid tyckt om att arbeta med människor.

Åsa

Åsa

Åsa heter jag och jag har arbetat som tandsköterska sedan 1980. Från Sveg till Söderhamn flyttade jag år 2010 för att fortsätta mitt yrke som jag trivs med. Mig träffar du mest i behandlingsrummet där vi småpratar lite när du kommer in till oss.